ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ  
   

Πατήστε εδώ για να δείτε
το καλάθι αγορών σας!

Κρυστάλλωση Μελιού   



Η κρυστάλλωση είναι η φυσική ιδιότητα του Μελιού και δεν προξενεί καμία αλλαγή στη θρεπτική και βιολογική του αξία. 

Ο χρόνος κρυστάλλωσης εξαρτάται από την φυτική προέλευση του μελιού τη σύνθεση των ζαχάρων την περιεκτικότητα  σε γυρεόκοκους και υγρασία και τη θερμοκρασία. 

Καθοριστικός παράγοντας για την κρυστάλλωση είναι η σχέση γλυκόζης/φρουκτόζης ,γλυκόζης/ υγρασίας  η γύρη και η παρουσία του ζαχάρου μελιζιτόζη. 

Το  Κρυσταλλωμένο μέλι δεν είναι χαλασμένο ούτε και νοθευμένο ,ρευστοποιείτε εύκολα  βυθίζοντας το σε σκεύος με ζεστό νερό (μπέν μαρί)  χωρίς  να χάσει καμία από τις βιολογικές και θρεπτικές ιδιότητες του.